"Chicken" Wings / Alitas de "Pollo" (Vegan/Vegetariano)

(With Buffalo Sauce)

 

Chicken Wings (vegan, but don’t tell anyone until after they taste them)
 
1.    Cut a head of cauliflower into pieces.  Set aside.
 
2.    Place the following in a bowl and mix well.
-        1 cup flour (I used whole wheat flour and they came out ok, but I think white flour would be better)
-        1 cup soy milk (or water)
-        2 teaspoons garlic powder
 
3.    Coat the cauliflower pieces with the flour mixture and place in a shallow baking dish. Bake for 18 minutes at 450˚ F.
 
4.    While the cauliflower is baking, combine the following:
-        1 cup barbeque sauce
-        1 tablespoon olive oil
 
5.    Pour the barbeque sauce over the hot cauliflower and bake for an additional 5-8 minutes.
 
Alitas de Pollo (vegetariano, pero no le digas a nadie hasta que las prueben)
 
1.    Se corta una coliflor en pedazos y se pone a un lado.
 
2.    Poner lo siguiente en un recipiente y mezclar bien.  
-        1 taza de harina (yo use harina integral, pero creo que sería mejor usar harina blanca)
-        1 taza de leche soya o agua
-        2 cucharaditas de polvo de ajo
 
3.    Se cubre cada pedazo de coliflor con la mezcla y hornea por 18 minutos a 450˚ F en un recipiente para hornear.
 
4.    Mientras se hornea la coliflor, combina lo siguiente:
-        1 taza de salsa de barbeque
-        1 cucharada de aceite de olivo
 
5.    Vaciar la salsa de barbeque sobre la coliflor caliente y hornear por otros 5-8 minutos.
 

Source: http://www.peta.org/living/vegetarian-living/spicy-buffalo-cauliflower-wings.aspx?PageIndex=3

 




 




 

Comments

Popular Posts