"Chicken" Wings / Alitas de "Pollo" (Vegan/Vegetariano)
(With Buffalo Sauce) |
Chicken
Wings (vegan, but don’t tell anyone until after they taste them)
1.
Cut a head of
cauliflower into pieces. Set aside.
2.
Place the
following in a bowl and mix well.
-
1 cup flour (I used whole wheat flour and they came
out ok, but I think white flour would be better)
-
1 cup soy milk
(or water)
-
2 teaspoons garlic powder
3.
Coat the
cauliflower pieces with the flour mixture and place in a shallow baking dish.
Bake for 18 minutes at 450˚ F.
4.
While the
cauliflower is baking, combine the following:
-
1 cup barbeque sauce
-
1 tablespoon
olive oil
5.
Pour the
barbeque sauce over the hot cauliflower and bake for an additional 5-8
minutes.
|
Alitas de Pollo (vegetariano, pero no le digas a
nadie hasta que las prueben)
1. Se corta una
coliflor en pedazos y se pone a un lado.
2.
Poner lo siguiente en un recipiente y mezclar bien.
-
1 taza de harina (yo
use harina integral, pero creo que sería mejor usar harina blanca)
-
1 taza de leche soya o agua
-
2 cucharaditas
de polvo de ajo
3. Se cubre cada
pedazo de coliflor con la mezcla y hornea por 18 minutos a 450˚ F en un recipiente para hornear.
4. Mientras se
hornea la coliflor, combina lo siguiente:
-
1 taza de salsa de barbeque
-
1 cucharada de
aceite de olivo
5. Vaciar la salsa de barbeque sobre la coliflor caliente y hornear por otros 5-8 minutos.
|
Source: http://www.peta.org/living/vegetarian-living/spicy-buffalo-cauliflower-wings.aspx?PageIndex=3
Comments