Flourless Light Waffles / "Waffles" Ricos sin Harina
These are my absolute favorite waffles not only for the taste and
texture, but because they have so many wonderful ingredients that are so good
for us. I like to make two batches at one time so I can freeze them. Later,
we just put them in the toaster or the microwave for a minute or so. If you
don’t have a waffle iron, buy one! Light and Tender Waffles 1. Preheat waffle iron. 2. Place the following ingredients in the blender: • 2 cups water • 1-2 tablespoons concentrated apple juice, sucanat, agave or maple syrup to taste • 1 cup quick oats • ¼ cup cornmeal • ¼ cup flaxseed • ¼ cup raw cashews • 2 tablespoon cornstarch • ½ teaspoon salt 3. Blend all ingredients for 1 minute. 4. Pour mixtures into preheated waffle iron and close the lid. Bake until steam stops rising and the waffle is golden brown and crisp.
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Estas son mis waffles
favoritas no solo por el sabor, pero porque están llenas de ingredientes
nutritivos. Me gusta hace doble receta para tener suficiente para congelar.
Se pueden calentar en el tostador or en el micro ondas. Si no tienes una
plancha para cocinar waffles, vale la pena comprar una. Waffles de Linaza 1. Conectar la plancha para “waffles” 2. Poner lo siguiente en la licuadora y licuar 1-2 minutos: • 2 tazas de agua • 1 cucharada de jugo de manzana concentrado (o azúcar) • 1 taza de avena rápida • ¼ taza de harina de maíz • ¼ taza de linaza, molida • ¼ taza nuez de la india • 2 cucharadas maicena • ½ cucharadita sal 3. Llenar la plancha caliente y cerrar (a mi no me gusta que queden muy gruesas). Están listas cuando ya no sale vapor. |
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