Alfredo Pasta with Broccoli / Pasta “Alfredo” con Brócoli


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My kids love this and I love this because I couldn’t bring myself to make fettuccini Alfredo usually made with butter, cheese and cream. Also, I started out making this with one bag of broccoli, but found that it was just as good with two bags of broccoli and since the goal is to eat more vegetables – there you have it.
 
Alfredo Pasta with Broccoli
 
1. Cook the pasta according to directions on bag and set aside:
     1 bag whole wheat pasta, spirals
 
2. Steam the broccoli and set aside:
     2 32 oz bags prewashed and cut broccoli
 
3. Place the following in blender or in the Nutri Bullet and blend until smooth:
     1 cup cashews, raw
     2 cups water
     1 teaspoon salt
     2 teaspoons onion powder
     1 tablespoon Chicken-like seasoning
     ½ teaspoon garlic powder
     2 tablespoons cornstarch
 
4. Add another 1 ½ cups water and blend for another minute. Pour into a small saucepan and bring to boil, while stirring continuously. Cook another 2 minutes or until very thick.
 
5. In a large bowl, place the cooked pasta and the cooked broccoli. Pour the “Alfredo” sauce over everything and blend carefully.  Serve and enjoy.
 
A mis hijos les gusta mucho este plato. A mí me gusta porque no podría darles el fettuccini tradicional hecho con mantequilla, crema y queso. También, al principio solo use una bolsa de brócoli, pero después descubrí que esta igual de bueno con dos bolsas y como la meta es comer más vegetales – aquí la tienen.
 
Pasta “Alfredo” con Brócoli
 
1. Cocinar la pasta en agua salada de acuerdo al paquete y escurrir.
     1 bolsa de pasta integral
 
2. Cocinar 2 bolsas de brócoli al vapor:
      2 bolsas de brócoli
 
3. En la licuadora o en la Nutri Bullet poner lo siguiente y licuar por 2 minutos:
     1 taza de “cashews
     2 tazas de agua
     1 cucharadita de sal
     2 cucharaditas de polvo de cebolla
     1 cucharada de polvo sabor a pollo tipo Knorr Suiza
     ½ cucharadita de polvo de ajo
    2 cucharadas de maicena
 
4. Agregar otra 1 ½ taza de agua y licuar 1 minuto más. Vaciar en una olla chica y poner a hervir sin dejar de menear. Cocinar por 2 minutos o hasta que este bien espeso.
 
5. Vaciar la crema “Alfredo” sobre la pasta cocinada y el brócoli. Mezclar con cuidado y servir.
 



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