Fried Rice with Broccoli and Tofu / Arroz Chino con Brócoli y Tofu
1. Cook:
3 cups
water
1 cup
brown rice
2. Steam 2 bags of broccoli with garlic powder in
salted water.
3. Microwave 1 cup of grated carrots in a small amount of
water for 2-3 minutes.
4. Cut 1 box of tofu in ½” cubes and place on cookie
sheet sprayed with Pam. Bake for 20 minutes. Turn after 10
minutes.
5. In a large frying pan, sauté 1 onion, finely chopped,
in 3 tablespoons of oil. Add cooked broccoli, cooked carrots and baked
tofu and continue to sauté. Add small amounts of water repeatedly to
prevent from sticking. Add cooked brown rice and mix well. Heat
thoroughly.
6. Add soy sauce, to
taste, mix thoroughly and serve.
|
1. Cocinar:
3 tazas de agua
1 taza arroz integral
2.
Cocinar al vapor 2 bolsas de brócoli con sal y ajo (picado fresco o polvo de
ajo).
3. Cocinar zanahorias ralladas
en un poco de agua en el micro-ondas.
4. Cortar 1 caja de tofu en
cuadros chicos. Hornear por 20 minutos en un molde con spray de no
pegar.
5. En un sartén grande
sofreír 1 cebolla picada en 3 cucharadas de aceite. Agregar el
brócoli cocido, la zanahoria cocida, y el tofu. Agregar un poco de agua
para que no se pegue. Agregar el arroz integral y mezclar bien con
cuidado
6. Rociar con salsa soya, al gusto y servir.
|
Comments