Fried Rice with Broccoli and Tofu / Arroz Chino con Brócoli y Tofu




1.  Cook:

          3 cups water

          1 cup brown rice


2.   Steam 2 bags of broccoli with garlic powder in salted water.


3.  Microwave 1 cup of grated carrots in a small amount of water for 2-3 minutes.


4.  Cut 1 box of tofu in ½” cubes  and place on cookie sheet sprayed with Pam.  Bake for 20 minutes.  Turn after 10 minutes.


5.  In a large frying pan, sauté 1 onion, finely chopped, in 3 tablespoons of oil.  Add cooked broccoli, cooked carrots and baked tofu and continue to sauté.  Add small amounts of water repeatedly to prevent from sticking.  Add cooked brown rice and mix well.  Heat thoroughly. 


6.  Add soy sauce, to taste, mix thoroughly and serve.


1.  Cocinar:

          3 tazas de agua

          1 taza arroz integral


2.       Cocinar al vapor 2 bolsas de brócoli con sal y ajo (picado fresco o polvo de ajo).


3.  Cocinar zanahorias ralladas en un poco de agua en el micro-ondas.


4.  Cortar 1 caja de tofu en cuadros chicos.  Hornear por 20 minutos en un molde con spray de no pegar.


5.  En un sartén grande sofreír  1 cebolla picada en 3 cucharadas de aceite.  Agregar el brócoli cocido, la zanahoria cocida, y el tofu.  Agregar un poco de agua para que no se pegue.  Agregar el arroz integral y mezclar bien con cuidado   


6.  Rociar con salsa soya, al gusto y servir.









Comments

Popular Posts